Weboldal gyorsító
és költöztető csomag

Egy weboldal gyorsítás munkát általában 30-50.000 Ft között vállalnak. Ha rutinossá válsz, akár 1 óra alatt is fel tudsz gyorsítani egy lassan betöltődő weboldalt

Weboldal költöztetést pedig 20.000-30.000 közötti árakon lehet vállalni, és szintén elvégezhető a teljes folyamat maximum egy óra alatt.

A Csomag tartalma:

  • Webshop készítés alapok
  • Hogyan tanulj tanfolyam
  • Webshop Specialista tanfolyam
  • A színek és a helyes használatuk e-book
  • Hogyan indíts vállalkozást? A könyvelő válaszol
  • Használd jól a mesterséges intelligenciát tanfolyam
  • Weboldal turbó gyorsítás tanfolyam
  • Weboldal költöztetés tanfolyam

A tanfolyamokon felül számtalan kvíz és konkrét gyakorlati feladat (megbízás) segíti a tanulásodat, melyeket miután elkészítettél, beküldheted, hogy átnézzük, és visszajelzéseket, javaslatokat tegyünk a továbbiakra, hogy minél profibb legyél.

Előfordul, hogy valaki tárhelyet, vagy domain nevet vált

A weboldal költöztetésének számos oka lehet. Lehet, hogy az aktuális tárhelyszolgáltató nem nyújt megfelelő teljesítményt, vagy nem biztosítja a szükséges szolgáltatásokat, esetleg a díjazása nem felel meg az elvárásoknak. Egy másik gyakori ok, hogy a weboldal növekedésével megnőtt a szükséges erőforrások mennyisége, amit az aktuális szolgáltató már nem tud kielégíteni.

A költöztetést egy program segítségével csináljuk, amelyet jelenleg 360.900 Ft-ért lehet megvásárolni, de te meg fogod kapni ingyen a tanfolyam mellé.

NÉZD MEG EGY ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK VISSZAJELZÉSÉT:

Majd egy hónappal később:

Kattints a képre, és nézd meg nagyban a képernyőfotót, amit küldött :).

Videó lejátszása

UPCOMING EVENTS

Join me at Dubai for an exclusive discussion session on how to live life meaningfully and find happiness in the little things. The session will be followed by a one-on-one training class where I will sit down with you to help you find out how you can make small changes to your routine for a more productive, fulfilling life.

Szerezd meg most a Weboldal gyorsító és költöztető tanfolyamcsomagot, és keress pénzt azzal, hogy mások számára értéket teremtesz a weboldalaik gyorsításával és költöztetésével!

Ez a csomag segít Neked abban, hogy:

Megismerd a webshop készítés alapjait és WordPress-t

Ha lelkiismeretesen végigcsinálod a tanfolyamok leckéit, megtanulsz saját magad építeni webshopot. Nincs szükséged többé drága weboldalkészítő szakemberre, nincs többé hónapokig tartó várakozás és több százezer forint felesleges kiadás.

Megértsd, hogyan működik a weboldal gyorsítás és költöztetés, és pénzt keress vele

Elsajátíthatod a weboldalak sebességének növelésére és költöztetésére vonatkozó technikákat, és ezeket a készségeket másoknak is kínálhatod. Egy átlagos költöztetésért vagy gyorsításért 20-50.000Ft-ot lehet kérni. Te is képes lehetsz rá a segítségünkkel.

Megtanulhatsz hatékonyabban tanulni.

A gyors és hatékony tanulás kulcsfontosságú képesség.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ráadásul 30 napos "Bözsinéni" Garanciát vállalunk

A tanfolyamaink úgy vannak felépítve, hogy “Bözsinéni” is képes legyen megtanulni a látottakat. Ennek ellenére ha Te valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked való, nem vagy elégedett azzal, amit vásároltál, kérd és visszautaljuk a befizetett összeget. 100%-ban biztosak vagyunk a dolgunkban, tudjuk, hogy amit létrehoztunk az tanulható és a tanultakat, a gyakorlatban alkalmazhatják, akik elvégzik a tanfolyamot. Ha Te mégis úgy érzed ez neked magas, akkor élhetsz a garanciával.

A Weboldal gyorsító és költöztető tanfolyamcsomagot
az alábbi űrlap kitöltésével tudod megvásárolni:

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Weboldal gyorsító és költöztető csomag  × 1 65.000 Ft
Részösszeg 65.000 Ft
Összeg 65.000 Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A csomagban található tanfolyamok tematikája:

Webshop Készítés Alapok

A webshop készítés alapok megtanítja a tárhely használatát, fel fogod tudni építeni vele az első weboldalad és webshopod, ami jó alapot biztosít arra, hogy később bármilyen webes rendszert megtudj csinálni magadnak vagy másoknak.

Hostinger Tárhely Használata

Ebben a tanfolyamban minden benne van, ami a Hostingeres Tárhely használatához kell

Hogyan tanulj?

A “Hogyan Tanulj” tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megtanulj sokkal gyorsabban és hatékonyabban tanulni, mint mások.

Webshop Specialista

Ezzel a tanfolyammal képes leszel profi webáruház készítésére

Mesterséges intelligencia

Plusz több oldalnyi szöveges anyag, konkrét kérdések, parancsok, amiket csak be kell illesztened a programba, és már írja is neked az azonnal használható szövegeket.

Ez egy automatizált chatbot, ami azt jelenti, hogy bármikor, amikor szükséged van rá, azonnal elérhető, és azonnal válaszol a kérdéseidre. Nem kell várnod az ügyfélszolgálati időkre. Gyakorlatilag bármit megírathatunk vele, ha tudjuk, hogy hogyan adjuk ki neki a parancsokat.

Hogyan indíts vállalkozást - a könyvelő válaszol

Egy jó könyvelő kulcsfontosságú szerepet játszik minden vállalkozás sikerében

Weboldal Költöztetés tanfolyam

A weboldal költöztetés tanfolyam megtanít bármilyen wordpress alapú webes rendszer elköltöztetésére

Weboldal Turbó Gyorsítás tanfolyam

A Weboldal Turbó Gyorsítás segítségével megtanulsz bármilyen WordPress alapú weboldalt felgyorsítani

A tanfolyamcsomag ára:

65 000 Ft

A teljes tanfolyamcsomag hossza

Az oktatóid:

Gyura Zsolt

Online Rendszer Specialista
A szabadúszó tanfolyamok oktatója és mentora

A WebVezér Alapító Tulajdonosa,
Webshop Specialista
1000+ Weboldal és Webshop projekt áll mögötte

Baráth Hajnalka

Kreatív webdesign oktató és mentor

A WebVezér társtulajdonosa,

Az esztétikus és sikeres weboldalak szakértője

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan elméleti és gyakorlatban használható tudást adjunk át a hozzánk forduló jó szándékú embereknek, amelynek az alkalmazásával maguk mögött hagyhatják a megélhetési gondokat, az igazságtalan munkahelyi bérezéseket, a pénz- és időhiányt, sikereket érhetnek el, és szabadabb életet teremthetnek maguknak, több pénzt kereshetnek, miközben megvalósíthatják önmagukat, és kiélhetik a kreativitásukat.

Ügyfeleink véleménye a tanfolyamainkról: