Kulcs a sikeres szabadúszó Karrierhez:

11 Ügyfélszerző Stratégia

Ez a tanfolyam kulcsfontosságú minden kezdő, és leendő szabadúszó számára, aki szeretne érthető és hatékony módszereket megtanulni az ügyfélszerzésre. 

A tanfolyam 11 ügyfélszerző stratégiát mutat be, amelyeket csak alkalmaznod kell és a segítségével ügyfeleket fogsz tudni szerezni magadnak.

Videó lejátszása

UPCOMING EVENTS

Join me at Dubai for an exclusive discussion session on how to live life meaningfully and find happiness in the little things. The session will be followed by a one-on-one training class where I will sit down with you to help you find out how you can make small changes to your routine for a more productive, fulfilling life.

Alkalmazd a tudás és keress végre pénzt!

Ez a tanfolyam segít Neked abban, hogy:

Megértsd és kezeld az imposztor szindrómát, hogy teljes erőddel fordulhass a céljaid felé.

Az imposztor szindrómás személyek képtelenek elismerni saját teljesítményüket, sikerüket. Gyakran úgy érzik, hogy nem érdemlik meg a elért eredményeket, és attól tartanak, hogy mások hamarosan rájönnek, hogy ők csupán "szélhámosok". Ez a szindróma gyakran vezet szorongáshoz, önbizalomhiányhoz, és káros hatással lehet a karrierre és a személyes életre.

Segít meghatározni a szabadúszói munkád értékét, és megtanuld helyesen árazni a szolgáltatásaidat.

Megtanulod, hogy hogyan állítsd be a díjszabást, hogy értéket tükrözzön, és egyben versenyképes legyen a piacon.

Megtanulod a hatékony ügyfélszerzési stratégiákat, amelyekkel növelni fogd az ügyfelek számát és a bevételeidet.

A tanfolyam központi témája az ügyfélszerzés, ahol 11 hatékony stratégiát ismerhetsz meg. Mindegyiket részletesen bemutatjuk, hogy te magad is sikeresen alkalmazhasd.

Megismerd a mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeit az ügyfélszerzésben.

Megtanuld, hogy hogyan pozícionáld magad, hogy kitűnj a tömegből

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ráadásul 30 napos "Bözsinéni" Garanciát vállalunk

A tanfolyamaink úgy vannak felépítve, hogy “Bözsinéni” is képes legyen megérteni és megtanulni a látottakat. Ennek ellenére ha Te valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked való, nem vagy elégedett azzal, amit vásároltál, kérd és visszautaljuk a befizetett összeget. 100%-ban biztosak vagyunk a dolgunkban, tudjuk, hogy amit létrehoztunk az tanulható és a tanultakat, a gyakorlatban alkalmazhatják, akik elvégzik a tanfolyamot. Ha Te mégis úgy érzed ez neked magas, akkor élhetsz a garanciával.

A sikeres szabadúszó karriered kulcsa csak egy kattintásra van - ragadd meg most, és nyisd ki az új lehetőségek kapuját!

Ez a tanfolyam az első lépés a sikeres szabadúszói karrier felé. Segítünk, hogy kiemelkedhess a tömegből, hogy megmutathasd a világnak, milyen egyedülálló értéket tudsz nyújtani.

Szerezd meg kedvezményes áron 9.990Ft-ért.
Ez az ár 2023.12.31. éjfélig érhető el, ezután 50.000Ft-ra emelkedik.

nap
óra
perc
másodperc

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Kulcs a sikeres szabadúszó karrierhez: Ügyfélszerzés  × 1 9.990 Ft
Részösszeg 9.990 Ft
Összeg 9.990 Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A Tanfolyamban található leckék tematikája:

Kulcs a sikeres szabadúszó karrierhez: Ügyfélszerző Stratégiák

Ez a tanfolyam az első lépés a sikeres szabadúszói karrier felé. Segítünk, hogy kiemelkedhess a tömegből, hogy megmutathasd a világnak, milyen egyedülálló értéket tudsz nyújtani.

Hogyan tanulj?

A “Hogyan Tanulj” tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megtanulj sokkal gyorsabban és hatékonyabban tanulni, mint mások.

A tanfolyam bevezető ára:

9.990 Ft

Ez az ár 2023.12.31 éjfélig érhető el, ezután 50.000 Ft-ra emelkedik.

nap
óra
perc
másodperc

A Kulcs a sikeres szabadúszó karrierhez: Ügyfélszerző Stratégiák tanfolyam hossza

Plusz ajándék hogyan tanulj tanfolyam

Az oktatód:

Gyura Zsolt

Online Rendszer Specialista
A szabadúszó tanfolyamok oktatója és mentora

A WebVezér Alapító Tulajdonosa,
Webshop Specialista
1000+ Weboldal és Webshop projekt áll mögötte

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan elméleti és gyakorlatban használható tudást adjunk át a hozzánk forduló jó szándékú embereknek, amelynek az alkalmazásával maguk mögött hagyhatják a megélhetési gondokat, az igazságtalan munkahelyi bérezéseket, a pénz- és időhiányt, sikereket érhetnek el, és szabadabb életet teremthetnek maguknak, több pénzt kereshetnek, miközben megvalósíthatják önmagukat, és kiélhetik a kreativitásukat.

Ügyfeleink véleménye a tanfolyamainkról: